De_Bus Waalre Nederland in Waalre via Huurflits

De_Bus Waalre NederlandIndeling: Hal met garderobe en toegang tot gastentoilet en deur van inpandige bergkast. Ruime woonkamer met hard houten vloer en open keuken met diverse apparatuur. Mooi terras, op terras nog een buitenberging. Op de tweede verdieping twee slaapkamers en badkamer met douche, vaste wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Het appartement is gelegen op de 1e etage er is nog een ruime berging op de begane grond.

Je vind de Appartement aan de De_Bus Waalre Nederland  te Waalre nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Waalre aan de De_Bus Waalre Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Waalre. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Bus in Waalre wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Bus in Waalre – Klik hier

Details van Appartement De Bus in Waalre

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Bus Waalre Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren