De_Carpentierstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

De_Carpentierstraat DenHaag NederlandIndeling:Hoofdentree op de begane grond met de eigen voordeur op de 3e etage waarna u direct binnenkomt in een ruime woon-/eetkamer met open keuken welke is voorzien van diverse geïntegreerde apparatuur. Achter is een goede slaapkamer en er is moderne badkamer voorzien van een douche, vaste wastafel en toilet.Details:* Beschikbaar per 1 okt. 2022.* Woonoppervlak ca. 45m².* Huurprijs is € 1125,- excl. G,W,E.* Uitstekende locatie!

Je vind de Appartement aan de De_Carpentierstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de De_Carpentierstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Carpentierstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Carpentierstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement De Carpentierstraat in Den Haag

Prijs – 1125.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Carpentierstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren