De_Fazant Dedemsvaart Nederland in Dedemsvaart via Huurflits

De_Fazant Dedemsvaart NederlandBegane grond: hal voorzien van meterkast, trapopgang met vaste kast – toilet voorzien van fontein – royale doorzonwoonkamer – dichte keuken voorzien van een gasfornuis, afzuigkap en oven en toegangsdeur tot achtertuin.Eerste verdieping: overloop voorzien van vaste kast – 3 slaapkamers waarvan 2 voorzien van vaste kasten – badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en wasmachineaansluiting.Tweede verdieping: middels vaste trap bereikbare zolderberging voorzien van cv-installatie en dakraam.Tuin: gelegen op het noordoosten voorzien van een geschakelde stenen berging.

Je vind de Huurwoning aan de De_Fazant Dedemsvaart Nederland  te Dedemsvaart nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Dedemsvaart aan de De_Fazant Dedemsvaart Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Dedemsvaart. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis De Fazant in Dedemsvaart wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis De Fazant in Dedemsvaart – Klik hier

Details van Huis De Fazant in Dedemsvaart

Prijs – 870.00
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Fazant Dedemsvaart Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren