De_Genestetlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

De_Genestetlaan DenHaag NederlandPortiek; trap naar de eerste verdieping; trap naar de tweede verdieping; entree appartement wat aan de achterzijde gelegen is; kleine hal die toegang geeft tot woonkamer , slaapkamer en toilet; ruime woonkamer met een open keuken; keuken is voorzien van gasfornuis, magnetron, koelkast en afzuigkap; de slaapkamer heeft aansluitend de badkamer met douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de De_Genestetlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de De_Genestetlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Genestetlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Genestetlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement De Genestetlaan in Den Haag

Prijs – 840.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 33

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Genestetlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren