De_Gheijnstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

De_Gheijnstraat DenHaag NederlandBij binnenkomst trap naar de eerste verdieping; entree appartement; Binnenkomst in de woonkamer aan de voorzijde; keuken naast de woonkamer; keuken is voorzien van vaatwasser, oven, gasfornuis en afzuigkap; ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot het balkon; badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine.

Je vind de Appartement aan de De_Gheijnstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de De_Gheijnstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Gheijnstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Gheijnstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement De Gheijnstraat in Den Haag

Prijs – 915.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 38

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Gheijnstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren