De_Greide Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

De_Greide Eindhoven NederlandOp circa 15 minuten loopafstand van het Centraal Station en het centrum van Eindhoven ligt dit ruime, volledig gemeubileerde tweekamer appartement met een semi-gesloten keuken en badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Ruime slaapkamer met schuifdeuren die toegang geven tot het balkon met fantastisch uitzicht over Eindhoven. Het appartement is gelegen op de 14e verdieping. Op de begane grond bevindt zich een fraaie centrale entree met elektrisch bedienbare deuren en extra nachtbeveiliging. Hal met brievenbussen en bellentableau alsmede deur naar centrale fietsenstalling. Hierachter bevindt zich een afgesloten hal met twee liften en een deur naar het trappenhuis. De separate bergingen bevinden zich zowel op de begane grond als op de 1e en 2e verdieping.Dit appartement beschikt over een berging welke is gelegen op de 2e verdieping

Je vind de Appartement aan de De_Greide Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de De_Greide Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Greide in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Greide in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement De Greide in Eindhoven

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Greide Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren