De_Halte Ede Nederland in Ede via Huurflits

De_Halte Ede NederlandHet complex: Overdekte gezamenlijke entree waarin zich de brievenbussen, lift, trapopgang en bellentableau bevinden.Het souterrain: parkeerkelder met eigen parkeerplaats.Middels de galerij toegang tot het appartement. Vanuit de hal zijn alle ruimtes bereikbaar. Ruime woonkamer met aansluitend de open keuken en toegang tot het balkon.Het appartement is voorzien van 2 mooie slaapkamers en een riante badkamer. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en beschikt over een ligbad, douche en wastafel. Daarnaast is het appartement voorzien van een aparte toiletruimte.In de onderbouw van het appartementencomplex is een privé berging aanwezig én een parkeerplaats.

Je vind de Appartement aan de De_Halte Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ede aan de De_Halte Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Halte in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Halte in Ede – Klik hier

Details van Appartement De Halte in Ede

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 95

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Halte Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren