De_Hoge_Kei Weert Nederland in Weert via Huurflits

De_Hoge_Kei Weert NederlandDit ruime appartement is gelegen op de vierde (bovenste) verdieping van het complex en kent een oppervlakte van circa 75m². Het appartement voorziet in een ruime woonkamer, met aangrenzend gelegen een halfopen keuken in een hoekopstelling. Aan de straatzijde, uitzicht gevende op de Beekstraat (o.a. bioscoop Gotcha) bevindt zich het balkon.Het appartement voorziet in twee prima slaapkamers met respectievelijke oppervlakten van ca. 12m² en 10m². De badkamer is gelegen direct naast de voordeur en is voorzien van ligbad en separate douche. Het toilet met fonteintje is separaat gelegen. Tot slot heeft u de beschikking over een ruime inpandige berging alwaar zich de wasmachine aansluiting bevindt. Deze ruimte doet prima functie als provisie- c.q. bergruimte.

Je vind de Appartement aan de De_Hoge_Kei Weert Nederland  te Weert nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Weert aan de De_Hoge_Kei Weert Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Weert. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Hoge Kei in Weert wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Hoge Kei in Weert – Klik hier

Details van Appartement De Hoge Kei in Weert

Prijs – 890.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Hoge_Kei Weert Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren