De_Houtmanstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

De_Houtmanstraat Arnhem NederlandDe woning heeft in totaal 4 kamers die bewoond worden door jonge werkende en studerende mensen. De kamer die vrijkomt is op de eerste verdieping.Op deze verdieping bevinden zich in totaal 3 kamers.Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer met douche en wastafel.

Je vind de Kamer aan de De_Houtmanstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de De_Houtmanstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer De Houtmanstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer De Houtmanstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer De Houtmanstraat in Arnhem

Prijs – 335.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Houtmanstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren