De_Jagerweg Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

De_Jagerweg Dordrecht NederlandDe grootste slaapkamer (van 31m²) is ideaal voor een stel (bij voorkeur) en heeft een eigen airconditioning. Het heeft ook een badkamer met toilet ernaast en een deur naar de achtertuin. Elke slaapkamer bevat minimaal een bed, een bureau/tafel, een bureaustoel, een kast en is verder beveiligd met rolluiken.Vanaf de woning is het in totaal ongeveer 65 minuten met de bus naar de Erasmus Universiteit. De bus stopt bijna voor de deur en je bent in 20 minuten op het treinstation Dordrecht CS, vanwaar diverse intercity’s vertrekken (naar Rotterdam, Breda, Den Haag, Amsterdam, Tilburg, etc).

Je vind de Kamer aan de De_Jagerweg Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Dordrecht aan de De_Jagerweg Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer De Jagerweg in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer De Jagerweg in Dordrecht – Klik hier

Details van Kamer De Jagerweg in Dordrecht

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 31

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Jagerweg Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren