De_Jongestraat Terneuzen Nederland in Terneuzen via Huurflits

De_Jongestraat Terneuzen NederlandTe huur studio in het centrum van Terneuzen, nieuw gerenoveerd gestoffeerd appartement in complex bestaande uit 6 appartementen.woonkamer met open keukenfrisse badkamer met doucheaparte eigen berging aangrenzend aan de studio.het appartement is voorzien van een laminaatvloer en er zijn gordijnrailsen bevestigdde keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, afzuigkap, inductie kookplaat en ovende appartementen zijn voorzien van kunststof kozijnen met triple glas en voorzien van een intercom systeemriant terras aan de achterzijde van het gebouw dat enkel toegankelijk is voor bewoners van Pro Regevoorziening glasvezel voor internet is aanwezigKosten g/w/e en contracten tv/internet voor rekening huurder

Je vind de Studio aan de De_Jongestraat Terneuzen Nederland  te Terneuzen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Terneuzen aan de De_Jongestraat Terneuzen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Terneuzen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio De Jongestraat in Terneuzen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio De Jongestraat in Terneuzen – Klik hier

Details van Studio De Jongestraat in Terneuzen

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Jongestraat Terneuzen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren