De_Jongestraat Terneuzen Nederland in Terneuzen via Huurflits

De_Jongestraat Terneuzen NederlandTe huur in het centrum van Terneuzen, nieuw gerenoveerd appartement met energielabel A! – wonen in het bruisende centrum van Terneuzen op een steenworp afstand van de Markt met vele voorzieningen op loopafstand; – huurprijs: €875,- per maand – exclusief servicekosten (€ 30 per maand), GWE (naar verbruik) en internet/tv; – oppervlakte: 50m2; – 1 slaapkamer; – ruime woonkamer met ruimte voor zit- en eethoek en een vide; – groot dakraam; – frisse badkamer met regendouche; – ruimte voor het stallen van een fiets (geen eigen berging); – het appartement is voorzien van stoffering; – de keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, afzuigkap, inductie kookplaat en oven; – de appartementen zijn voorzien van kunststof kozijnen met triple glas en voorzien van een intercom systeem; – riant terras aan de achterzijde van het gebouw dat enkel toegankelijk is voor bewoners van Pro Rege; – voorziening glasvezel voor internet is aanwezig;

Je vind de Appartement aan de De_Jongestraat Terneuzen Nederland  te Terneuzen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Terneuzen aan de De_Jongestraat Terneuzen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Terneuzen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Jongestraat in Terneuzen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Jongestraat in Terneuzen – Klik hier

Details van Appartement De Jongestraat in Terneuzen

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Jongestraat Terneuzen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren