De_Kikvorst Dreumel Nederland in Dreumel via Huurflits

De_Kikvorst Dreumel NederlandDeze stijlvolle bungalow is uitgevoerd met een nieuwe pvc vloer en wordt gekenmerkt door licht en een scala aan mogelijkheden. Door een apart eetgedeelte vlakbij de keuken en een ruime woonkamer kunt u deze woning op diverse manieren indelen. De 2 slaapkamers en de badkamer maken het geheel een complete, gelijkvloerse woning.Begane grondVia de voordeur komt u in de hal, die leidt naar de royale woonkamer.Het eetgedeelte ligt vlakbij de half-open keuken met de benodigde apparatuur.Via het portaal heeft u toegang tot de hoofdslaapkamer, een tweede slaapkamer, de badkamer en een kast waar de CV en de wasmachineaansluiting aanwezig zijn.In de patio tuin kunt u heerlijk buiten zitten.

Je vind de Huurwoning aan de De_Kikvorst Dreumel Nederland  te Dreumel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Dreumel aan de De_Kikvorst Dreumel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Dreumel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis De Kikvorst in Dreumel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis De Kikvorst in Dreumel – Klik hier

Details van Huis De Kikvorst in Dreumel

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 98

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Kikvorst Dreumel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren