De_Koppele Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

De_Koppele Eindhoven NederlandBegane grond:Entree met intercom, brievenbussen en liften.7e verdieping: Hal met garderobe en toilet.Ruime woonkeuken in hoekopstelling met aansluitend berging/wasruimte.De keuken is uitgerust met een magnetron, koelkast, koel-vriescombinatie en een elektrische kookplaat.Ruime woonkamer met houten vloer en veel raampartijen met een praktische deur naar het balkon aan de achterzijde. Balkon over de volle breedte van het appartement.Vanuit de woonkamer bereikt u middels een fraaie boog het portaal, de badkamer en 2 slaapkamers.Zowel de hoofdslaapkamer als de tweede slaapkamer zijn beide voorzien van vloerbedekking.Geheel betegelde badkamer met ligbad, wastafel.Het toilet is apart.

Je vind de Appartement aan de De_Koppele Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de De_Koppele Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De koppele in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De koppele in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement De koppele in Eindhoven

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 95

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Koppele Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren