De_Lopinge Cadzand Nederland in Cadzand via Huurflits

De_Lopinge Cadzand NederlandDeze heerlijk rustig gelegen woning met terras en gezamenlijke tuin aan de dorpsrand van de bekende Zeeuws Vlaamse badplaats Cadzand-Bad biedt een praktische living, een open keuken met inbouwapparatuur, een zuidoost georiënteerd terras, een gezamenlijke tuin en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Met andere woorden is dit een woning om ’s zomers en ’s winters thuis te komen, te onthaasten, te genieten, een moment voor jezelf te hebben of om samen te zijn met familie en vrienden.Indeling begane grond : U betreedt de woning via de entreehal, waar zich ook het toilet met fontein en de wasmachineaansluiting bevinden. Vanuit de entreehal heeft u tevens toegang tot de keuken. De woonkamer is licht en biedt zicht en toegang tot het terras. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar voorzien van een doucheruimte met wastafel.

Je vind de Huurwoning aan de De_Lopinge Cadzand Nederland  te Cadzand nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Cadzand aan de De_Lopinge Cadzand Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Cadzand. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis De Lopinge in Cadzand wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis De Lopinge in Cadzand – Klik hier

Details van Huis De Lopinge in Cadzand

Prijs – 730.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Lopinge Cadzand Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren