De_Lugt Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

De_Lugt Rotterdam NederlandIn de nabije buurt zijn er veel voorzieningen zoals de grote kerk, winkels, uitvalswegen, openbaar vervoer en scholen. De woning is centraal gelegen nabij openbaar vervoer (buslijnen 33 & 40) en uitvalswegen (A13/A20). Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het centrum van Rotterdam is op ca. 10 min. rijden met de auto.IndelingBij binnenkomst betreedt u de ruime woonkeuken met doorloop naar de woonkamer. Bij binnenkomst valt de prachtige parketvloer en de hoge plafonds direct op. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, koel/vriescombinatie, inductiekookplaat met afzuiginstallatie. Dankzij de nieuw geplaatste grote kozijnen welke voorzien zijn van HR++ glas, zijn de ruimtes voorzien van veel daglicht.

Je vind de Appartement aan de De_Lugt Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de De_Lugt Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Lugt in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Lugt in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement De Lugt in Rotterdam

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Lugt Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren