De_Plaetse Helmond Nederland in Helmond via Huurflits

De_Plaetse Helmond NederlandIngangVanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamers, badkamer, toilet en berging.HuiskamerDe ruime woonkamer heeft veel lichtinval en staat in open verbinding met de keuken.KeukenDe lichte keuken is voorzien van diverse boven- en onderkasten en is tevens voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap.SlaapkamersVerder beschikt het appartement over twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is ruim van formaat met circa 17m2. De tweede slaapkamer kan ook gebruikt worden als werk- of hobbykamer.BadkamerDe badkamer is ruim en van alle gemakken voorzien. Er is een ligbad, douche, toilet en wastafel.

Je vind de Appartement aan de De_Plaetse Helmond Nederland  te Helmond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Helmond aan de De_Plaetse Helmond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Helmond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Plaetse in Helmond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Plaetse in Helmond – Klik hier

Details van Appartement De Plaetse in Helmond

Prijs – 860.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Plaetse Helmond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren