De_Putstoel Meppel Nederland in Meppel via Huurflits

De_Putstoel Meppel NederlandRuim 3-kamer appartement met balkon gelegen op de 1e verdieping in het gezellige centrum van Meppel.Indeling:Hal met toegang tot het toilet, de meterkast, stookruimte, ruime woonkamer met inbouwkast, veel raampartijen en gesloten keuken met kookplaat en afzuigkap, 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting en een balkon.Omgeving en voorzieningen:Het appartement is gelegen in het complex “De Putstoel” in het gezellige centrum van Meppel. Supermarkt en vele andere winkels zijn binnen handbereik. De woning beschikt over een eigen berging op de begane grond en daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een algemene fietsenberging. Het complex is voorzien van een lift.Bereikbaarheid:Het complex is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Je vind de Appartement aan de De_Putstoel Meppel Nederland  te Meppel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Meppel aan de De_Putstoel Meppel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Meppel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Putstoel in Meppel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Putstoel in Meppel – Klik hier

Details van Appartement De Putstoel in Meppel

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Putstoel Meppel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren