De_Regent Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

De_Regent Eindhoven NederlandIn het centrum van Eindhoven vindt je dit fraaie appartement met weids uitzicht over de stad. Het appartement is voorzien van 1 slaapkamer, badkamer, berging, parkeerplaats in de ondergrondse kelder en bevindt zich op de 2de verdieping.Algemene entree:Fraaie, zeer smaakvolle entree met brievenbussen, video-installatie en toegang tot lift en trappenhuis.Appartement:Hal met intercom, toilet met fonteintje en zwevend closet en toegang tot de alle verblijfsruimten.Woonkamer:Je loopt de woonkamer in en je krijgt direct het wauw effect middels het fraaie uitzicht dat je krijgt door de vele ramen.Keuken:Open full option keuken in een L-vormige opstelling.Berging:Aansluitend aan de keuken vindt je de berging met aansluiting voor witgoed en cv installatie. Tevens is er een separate berging in de kelder.Slaapkamer:Het appartement telt één slaapkamer. Een ruime ouderslaapkamer ook hier weer vanuit je bed een prachtig uitzicht!Badkamer:Geheel betegelde badkamer met douche en wastafel.Parkeren:Bij deze woning heb je toegang tot je eigen parkeerplaats in de kelder.

Je vind de Appartement aan de De_Regent Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de De_Regent Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Regent in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Regent in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement De Regent in Eindhoven

Prijs – 1015.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 91

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Regent Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren