De_Roskam Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

De_Roskam Venlo NederlandEntreeWanneer u het appartement betreedt stapt u de ruime hal binnen. Hier vindt u de toegangsdeuren tot de woonkamer, hoofdslaapkamer, badkamer en de toiletruimte.WoonkamerVervolgens stapt u de ruime woonkamer binnen. Deze geniet via de grote raampartijen aan meerdere zijden van veel natuurlijk lichtinval, wat het gevoel van ruimte alleen maar versterkt. Doordat de woonkamer en de keuken in open verbinding staan met elkaar ontstaat er al bij al een prachtige living. Tot slot heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het balkon en de tweede slaapkamer.KeukenDe keuken is uitgevoerd in een wandopstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkastjes.BalkonHet appartement beschikt over een mooi balkon waar u eenvoudig een leuke buitenzithoek kunt creëren.

Je vind de Appartement aan de De_Roskam Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Venlo aan de De_Roskam Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Roskam in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Roskam in Venlo – Klik hier

Details van Appartement De Roskam in Venlo

Prijs – 805.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Roskam Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren