De_Roskam Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

De_Roskam Venlo NederlandDe appartementen bestaan uit een woonkamer, een halfopen of gesloten keuken en twee kamers. Bij sommige woningen zijn dit twee slaapkamers, andere typen zijn voorzien van een slaapkamer en een werkkamer. Het penthouse heeft een ruimere woonkamer met open haard. De comfortabele badkamer is uitgerust met een ligbad, separate douche en wastafel. Alle appartementen beschikken over een inpandige berging.

Je vind de Appartement aan de De_Roskam Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Venlo aan de De_Roskam Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Roskam in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Roskam in Venlo – Klik hier

Details van Appartement De Roskam in Venlo

Prijs – 855.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Roskam Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren