De_Savornin_Lohmanlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

De_Savornin_Lohmanlaan Rotterdam NederlandIn Rotterdam Blijdorp gelegen in een rustige wijk aan een van de mooiste laan van Rotterdam een zeer ruim appartement. Het appartement is gelegen op de 1e hele verdieping en een halve 3e verdieping en is voorzien van alle gemakken.Het appartement ligt 10 minuten van het bruisende centrum van Rotterdam. Openbaar vervoer zoals tramlijnen en centraal station zijn zeer dicht in de buurt. Uitvalswegen binnen handbereik.

Je vind de Appartement aan de De_Savornin_Lohmanlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de De_Savornin_Lohmanlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Savornin Lohmanlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Savornin Lohmanlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement De Savornin Lohmanlaan in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Savornin_Lohmanlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren