De_Sikkel Heesch Nederland in Heesch via Huurflits

De_Sikkel Heesch NederlandIndelingHal/entree, half betegelde toiletruimte (2022) met wandcloset, meterkast en biedt toegang tot de woonkamer en de keuken.WoonkamerRuime woonkamer (L-vormig) voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterkant van de woning. In de kamer is voldoende ruimte voor een grote zithoek en een aparte eethoek. De openhaard wordt momenteel verwijderd.KeukenNette half open keuken voorzien van diverse boven- en onderkasten. De keuken is voorzien van: afzuigkap, gaskookplaat, wasbak en koel-vriescombinatie. Via de keuken bereik je de bijkeuken.BijkeukenDe bijkeuken is bereikbaar vanuit de keuken. Hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur te vinden.

Je vind de Huurwoning aan de De_Sikkel Heesch Nederland  te Heesch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Heesch aan de De_Sikkel Heesch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Heesch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis De Sikkel in Heesch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis De Sikkel in Heesch – Klik hier

Details van Huis De Sikkel in Heesch

Prijs – 910.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 135

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Sikkel Heesch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren