De_Veldmaat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

De_Veldmaat Enschede NederlandDe ruimte is gestoffeerd en gemeubileerd, zodat je er direct in kunt trekken. Het complex biedt je ook gezamenlijke ruimtes, zoals een dakterras en wasserette. In de wasserette kun je door middel van de Pay2Wash app tegen betaling gebruik maken van de was- en droogmachines. Behalve de huur, komen ook de nuts- en servicekosten voor je rekening.

Je vind de Appartement aan de De_Veldmaat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de De_Veldmaat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Veldmaat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Veldmaat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement De Veldmaat in Enschede

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Veldmaat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren