De_Veldmaat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

De_Veldmaat Enschede NederlandHoe ziet de studio eruit?Volledige gemeubileerd en gestoffeerd studio inclusief bed en kledingkastEigen badkamer en toiletEigen keuken voorzien van een elektrische kookplaat met afzuigkap en combimagnetronIngebouwde bureau / studiehoekStudio is voorzien van gordijnen en hoge kwaliteit laminaatvloerWelke voorzieningen zijn er?Supersnelle WIFI in het hele gebouwFietsenstallingParkeerplaatsen voor het gebouwGedeelde wasruimte met strijkplank en strijkboutBioscoopruimteDakterrasStudieruimteGameruimteLoungeruimte

Je vind de Studio aan de De_Veldmaat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de De_Veldmaat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio De Veldmaat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio De Veldmaat in Enschede – Klik hier

Details van Studio De Veldmaat in Enschede

Prijs – 535.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Veldmaat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren