De_Vriesstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

De_Vriesstraat DenHaag NederlandEen prachtig gerenoveerd, licht en gezellig volledig gemeubileerd appartement op de 1e verdieping in het gezellige Bezuidenhout nabij Centraal Station, stad en de gezellige en mooie Theresiastraat. Snel internet en compleet ingericht. Het appartement heeft een eigen keuken, eigen badkamer en gedeeld toilet (1 andere persoon). Het appartement is compleet en modern ingericht, keuken met koelkast, vriezer, oven en magnetron, moderne badkamer met regendouche. Potten, pannen, borden etc zijn allemaal inbegrepen

Je vind de Studio aan de De_Vriesstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de De_Vriesstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio De Vriesstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio De Vriesstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio De Vriesstraat in Den Haag

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Vriesstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren