De_Zalmen Doorwerth Nederland in Doorwerth via Huurflits

De_Zalmen Doorwerth NederlandBegane grond:Centrale afgesloten entree met intercom, brievenbussen, lift, trappenhuis en toegang tot de bergingen.Appartement:Entree, woonkamer met open keuken, slaapkamer met balkon, badkamer en separaat toilet.

Je vind de Appartement aan de De_Zalmen Doorwerth Nederland  te Doorwerth nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Doorwerth aan de De_Zalmen Doorwerth Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Doorwerth. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Zalmen in Doorwerth wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Zalmen in Doorwerth – Klik hier

Details van Appartement De Zalmen in Doorwerth

Prijs – 580.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 44

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Zalmen Doorwerth Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren