Debussystraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Debussystraat Arnhem NederlandHet appartement is voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe deuren, het appartement is volledig geschilderd inclusief alle deuren en kozijnen. Kortom, vloer erin, meubels en u kunt verhuizen! Indeling: Entree/ ruime hal met separaat toilet en toegang tot alle vertrekken. De keuken is recent nieuw geplaatst, zonder inbouwapparatuur. Aansluitend het balkon met een prachtig uitzicht. 2 Slaapkamers. De doorzon-woonkamer is erg ruim bemeten, aansluitend is er de nieuwe badkamer met douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. De woning wordt kaal opgeleverd.

Je vind de Appartement aan de Debussystraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Debussystraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Debussystraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Debussystraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Debussystraat in Arnhem

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Debussystraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren