Deensestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Deensestraat Rotterdam NederlandTotaal luxe gerenoveerd 5-kamer appartement (107m2) met o.a. prachtige woonkeuken gelegen op de 2e en halve 4e verdieping, 2 badkamers en 4 slaapkamers! De woning bevindt zich in een goed onderhouden complex in Blijdorp. De ligging van het appartement is uitstekend te noemen met alle voorzieningen op loopafstand. Uitvalswegen (A13 & A20), het centrum van Rotterdam, Centraal Station, de Randstadrail richting Den Haag en overig openbaar vervoer, supermarkten, winkels, recreatiemogelijkheden en het geliefde Vroesenpark liggen in de directe omgeving. Op zoek naar een een “turn key” appartement? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!De woning is geschikt voor maximaal 3 young professionals!

Je vind de Appartement aan de Deensestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Deensestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Deensestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Deensestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Deensestraat in Rotterdam

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 107

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Deensestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren