Deijlerweg Wassenaar Nederland in Wassenaar via Huurflits

Deijlerweg Wassenaar NederlandHet is 24 m2 en heeft een woonkamer, een kitchenette met koelkast, 4 pits gasfornuis en magnetron. Een badkamer met toilet, douche en wastafel. Het is goed ingericht. Draadloos internet aanwezig.Het is zeer rustig gelegen tussen Leiden en Wassenaar. De meeste faculteiten in Leiden zijn op de fiets in 15/20 minuten. Faculteiten in Den Haag ongeveer 30 minuten fietsen. De bus, met haltes op 100 meter van ons huis, doet er ongeveer even lang over.

Je vind de Huurwoning aan de Deijlerweg Wassenaar Nederland  te Wassenaar nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Wassenaar aan de Deijlerweg Wassenaar Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Wassenaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Deijlerweg in Wassenaar wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Deijlerweg in Wassenaar – Klik hier

Details van Huis Deijlerweg in Wassenaar

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Deijlerweg Wassenaar Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren