Delistraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Delistraat Utrecht NederlandDeze fraaie studio is gelegen in de populaire wijk Lombok in het Westen van Utrecht. Alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, en diverse leuke restaurantjes zijn op loopafstand gelegen. De gezellige Utrechtse binnenstad en Centraal Station is gelegen op minder dan 10 minuten fietsen. De befaamde Kanaalstraat is om de hoek gelegen en beschikt over verschillende groentewinkels en eetcafés.- Bevindt zich op de begane grond.- Beschikt over een open keuken.- Beschikt over een badkamer welke volledig is betegeld. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.- Beschikt over een kleine ruimte dat gebruikt kan worden als opslag en/of inloopkast.Deze fraaie studio is gelegen in de populaire wijk Lombok in het Westen van Utrecht. Alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, en diverse leuke restaurantjes zijn op loopafstand gelegen. De gezellige Utrechtse binnenstad en Centraal Station is gelegen op minder dan 10 minuten fietsen. De befaamde Kanaalstraat is om de hoek gelegen en beschikt over verschillende groentewinkels en eetcafés.Oppervlakte : 21m 2 Kamers : 1 Badkamers : 2 Toiletten : 2.

Je vind de Studio aan de Delistraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Delistraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Delistraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Delistraat in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Delistraat in Utrecht

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Delistraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren