Demertstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Demertstraat Maastricht NederlandHet huis is volledig gerenoveerd.Het huis bestaat uit 2 verdiepingen. Via de trap bereikt u de tussenverdieping waar de badkamer is gerealiseerd, hier is ook de wasmachine aansluiting. De badkamer is voorzien van een toilet, een douche, een wastafel en een badmeubel. Op de eerste verdieping is de woonkamer en een keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, een afzuigkap, een spoelbak en boven- en onderkasten. Er zijn 3 slaapkamers op de tweede verdieping.

Je vind de Appartement aan de Demertstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Demertstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Demertstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Demertstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Demertstraat in Maastricht

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Demertstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren