Den_Hertigstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Den_Hertigstraat Rotterdam NederlandEen stijlvol gemeubileerde kamer met eigen balkon in een vier slaapkamer studentenhuis gelegen in Rotterdam Zuid.Binnen 5 minuten lopen vindt u tramhalte “Brielselaan” en diverse winkels. Deze tram brengt je in nog geen 5 minuten naar metrohalte Maashaven. Met de fiets ben je in 10 tot 15 minuten in het centrum en het Erasmus Medisch Centrum.Reizen naar de Erasmus Universiteit duurt 30 tot 35 minuten.De keuken, badkamer en twee toiletten worden gedeeld met drie andere studenten.

Je vind de Kamer aan de Den_Hertigstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Den_Hertigstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Den Hertigstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Den Hertigstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Den Hertigstraat in Rotterdam

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Den_Hertigstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren