Den_Uylsingel Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Den_Uylsingel Rotterdam NederlandZeer nette kamer van 12m2 in een leuke 4 slaapkamer woning nabij metrostation Schenkel in de groenste wijk van Rotterdam Prinsenland. Het huis is onlangs gerenoveerd.De woning is gelegen in een rustige buurt met veel parkeerplaatsen voor fietsen en gratis parkeergelegenheid voor auto’s. Winkelcentrum Lage land is op 6 minuten loopafstand met veel supermarkten en warenhuizen.

Je vind de Kamer aan de Den_Uylsingel Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Den_Uylsingel Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Den Uylsingel in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Den Uylsingel in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Den Uylsingel in Rotterdam

Prijs – 815.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Den_Uylsingel Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren