Derde_Rompert DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Derde_Rompert DenBosch NederlandIndeling1e verdieping:De overloop op de 1e verdieping geeft toegang tot drie kamers, een badkamer en een berging met een wasmachine. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat en schuurwerk plafonds. De ruime badkamer (een voormalige slaapkamer) is volledig betegeld, u treft hier een hoekligbad, een douchecabine, een wastafel en een zwevend toilet. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van dubbel glas.Er is een kamer ingedeeld als slaapkamer, woonkamer en studeerkamer.

Je vind de Appartement aan de Derde_Rompert DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Derde_Rompert DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Derde Rompert in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Derde Rompert in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Derde Rompert in Den Bosch

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Derde_Rompert DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren