Deurnestraat Almere Nederland in Almere via Huurflits

Deurnestraat Almere NederlandLeuke kamer voor een (werkende) student grenzend aan het centrum van Almere.De kamer ligt op loopafstand van de Weerwater, een supermarkt, diverse leuke restaurants, openbaar vervoer, verschillende scholen en een kinderopvang.Het centrum van Almere Stad en de diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel bereikbaar

Je vind de Kamer aan de Deurnestraat Almere Nederland  te Almere nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Almere aan de Deurnestraat Almere Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Almere. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Deurnestraat in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Deurnestraat in Almere – Klik hier

Details van Kamer Deurnestraat in Almere

Prijs – 475.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Deurnestraat Almere Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren