Deventerstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Deventerstraat Apeldoorn NederlandRuime studio gelegen op de zolder van de tweede verdieping van een complex nabij het centrum van Apeldoorn. In de studio heb je een eigen keuken en een afgeschermde ruimte om een bed te plaatsen. Overigens heeft de studio een eigen wastafel. De keuken, douche en toilet deel je met 5 huisgenoten.

Je vind de Studio aan de Deventerstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Apeldoorn aan de Deventerstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Deventerstraat in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Deventerstraat in Apeldoorn – Klik hier

Details van Studio Deventerstraat in Apeldoorn

Prijs – 525.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Deventerstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren