Deventerstraatweg Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Deventerstraatweg Zwolle NederlandDe kamer bevindt zich in de wijk Assendorp, hier vind je allerlei winkeltjes, eettentjes en twee supermarkten. Het centrum en station zijn op loopafstand van de kamer. De kamer is gesitueerd op de tweede etage aan de voorzijde van het pand en meet ongeveer 16m2.De kamer beschikt over een eigen keukenblok. De douche, toilet en tuin worden gedeeld met medebewoners.

Je vind de Kamer aan de Deventerstraatweg Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zwolle aan de Deventerstraatweg Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Deventerstraatweg in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Deventerstraatweg in Zwolle – Klik hier

Details van Kamer Deventerstraatweg in Zwolle

Prijs – 380.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Deventerstraatweg Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren