Diakenhuisweg Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Diakenhuisweg Haarlem NederlandDe woonwijk Zuiderpolder ligt aan oostkant van Haarlem. De woonomgeving is rustig en vriendelijk, ook voor kinderen. Handig zijn de winkels rondom het Prinses Beatrixplein, op vijf minuten fietsafstand. Hier zijn een supermarkt, bakker, slagerij en een toko te vinden. De gezellige binnenstad van Haarlem ligt op 10 minuten fietsafstand. Genieten van de natuur kan volop in de directe omgeving. Bijvoorbeeld in de Kennemer Duinen of op het strand bij Bloemendaal. De ligging van de wijk is gunstig, nabij snelweg A9 en station Haarlem-Spaarnwoude. Hierdoor is het centrum van Amsterdam binnen een kwartier bereikbaar. Ook zijn er goede verbindingen met Schiphol, de Haarlemmermeer en de IJ-mond.

Je vind de Appartement aan de Diakenhuisweg Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Diakenhuisweg Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Diakenhuisweg in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Diakenhuisweg in Haarlem – Klik hier

Details van Appartement Diakenhuisweg in Haarlem

Prijs – 1180.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 69

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Diakenhuisweg Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren