Diamantweg Amersfoort Nederland in Amersfoort via Huurflits

Diamantweg Amersfoort NederlandHet appartement is gelegen in het voormalige Burg. van Randwijckhuis aan de Diamantweg in Amersfoort wat dit jaar volledig gerenoveerd is en wat omgebouwd is tot een hip en modern appartementencomplex. De ligging is ideaal, in de wijk Dorrestein, op korte afstand van het oude stadscentrum, nabij scholen, sportfaciliteiten maar ook in de buurt van diverse wandel en stadsparken. Tevens bevindt u zich nabij de uitvalswegen A28/A1 en het centraal station.

Je vind de Appartement aan de Diamantweg Amersfoort Nederland  te Amersfoort nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amersfoort aan de Diamantweg Amersfoort Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Diamantweg in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Diamantweg in Amersfoort – Klik hier

Details van Appartement Diamantweg in Amersfoort

Prijs – 1020.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Diamantweg Amersfoort Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren