Dibbetsstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Dibbetsstraat DenHaag NederlandWaanzinnig, perfect onderhouden 3-kamerappartement met ruim terras én balkon op centrale locatie!Kortom; op zoek naar een fijn en comfortabel appartement in de stad? Dan is dit de plek voor jou!Goed om te weten:- Per direct beschikbaar;- Gemeubileerd;- Ruim terras én balkon;- Huisvestingsvergunning van toepassing.

Je vind de Appartement aan de Dibbetsstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Dibbetsstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dibbetsstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dibbetsstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Dibbetsstraat in Den Haag

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dibbetsstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren