Diepenbrockstraat Terneuzen Nederland in Terneuzen via Huurflits

Diepenbrockstraat Terneuzen NederlandIndeling:Begane grond: Gang met meterkast, trapkast en toilet, doorzon woonkamer, dichte keuken1e verdieping: overloop, badkamer, 3 slaapkamers2e verdieping: voorzolder met cv-ketel

Je vind de Huurwoning aan de Diepenbrockstraat Terneuzen Nederland  te Terneuzen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Terneuzen aan de Diepenbrockstraat Terneuzen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Terneuzen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Diepenbrockstraat in Terneuzen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Diepenbrockstraat in Terneuzen – Klik hier

Details van Huis Diepenbrockstraat in Terneuzen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Diepenbrockstraat Terneuzen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren