Diependaalselaan, Hilversum, North Holland, Netherlands in Hilversum via Huurflits

Diependaalselaan, Hilversum, North Holland, NetherlandsEntree, lange gang, toilet met fontein, openslaande deuren naar ruime en zeer lichte woonkamer aan de voorzijde (op het zuiden). De woonkamer heeft 3 grote raampartijen en een radiatorombouw met panelen. Inbouwkast met verlichting, ruime slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkasten, 2e slaapkamer aan de achterzijde. Gesloten moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot het balkon. Er is een vaatwasser, wasmachine en droger aanwezig. Vanuit de keuken toegang tot de badkamer met wastafel en meubel en zeer ruime douche.

Je vind de Appartement aan de Diependaalselaan, Hilversum, North Holland, Netherlands  te Hilversum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hilversum aan de Diependaalselaan, Hilversum, North Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hilversum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Diependaalselaan in Hilversum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Diependaalselaan in Hilversum – Klik hier

Details van Appartement Diependaalselaan in Hilversum

Prijs – 1375.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 77

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Diependaalselaan, Hilversum, North Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren