Diephuisstraat in Groningen via Huurflits

DiephuisstraatBenedenwoning met 1 slaapkamer en tuin in de Korrewegwijk.Veel winkels en voorzieningen in de directe omgeving.Het centrum is op de fiets in ca. 5 minuten bereikbaar.De woning heeft een diepe tuin op het oosten (ca. 100m²).Verwarming en warm water voorziening d.m.v. een HR – combi ketel.In de achtertuin is een fietsenberging welke bereikbaar is via een afgesloten brandgang.

Je vind de Appartement aan de Diephuisstraat  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Diephuisstraat en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Diephuisstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Diephuisstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Diephuisstraat in Groningen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Diephuisstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren