Diessen Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Diessen Tilburg NederlandDe ruime woonkamer heeft veel raampartijen waardoor er veel licht naar binnen komt. In de woonkamer staat een houtkachel.De open keuken is van alle gemakken voorzien (vaatwasser, combi-oven, etc.) en de slaapkamer heeft een tweepersoonsbed.De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en toilet. Verder beschikt de woning over een wasruimte met een wasmachine en droger en een extra bergruimte.

Je vind de Huurwoning aan de Diessen Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Tilburg aan de Diessen Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Diessen in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Diessen in Tilburg – Klik hier

Details van Huis Diessen in Tilburg

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Diessen Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren