Dijkstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Dijkstraat Groningen NederlandDeze leuke studio komt per 1 maart beschikbaar en is gelegen in de Oosterpoortwijk, met alle voorzieningen binnen handbereik, op steenworp afstand van het levendige centrum van Groningen.De totale oppervlakte van de studio is 22 m2 en beschikt over een open keuken, slaapgedeelte en een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. De keuken beschikt over een ruime koelkast, afzuigkap en 4-pits kookplaat. De woning beschikt over een wasmachine die gezamenlijk gebruikt wordt met één andere bewoner in het pand.De huurprijs bedraagt €720,- inclusief servicekosten, gas, water en elektra. Dit betekent dat huurder zelf internet en televisie dient te regelen.De waarborgsom bedraagt één maand huur.

Je vind de Studio aan de Dijkstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Dijkstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Dijkstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Dijkstraat in Groningen – Klik hier

Details van Studio Dijkstraat in Groningen

Prijs – 720.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dijkstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren