Dillenburglaan Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Dillenburglaan Tilburg NederlandDeze semi- studio (ca. 22,3m²) is gelegen op de 2e etage en de keuken om te koken wordt gedeeld met 4 andere bewoners.Het heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.De fiets kan je stallen in de gezamenlijke fietsenstalling.

Je vind de Studio aan de Dillenburglaan Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Dillenburglaan Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Dillenburglaan in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Dillenburglaan in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Dillenburglaan in Tilburg

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dillenburglaan Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren