Dirk_Hoogenraadstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Dirk_Hoogenraadstraat DenHaag NederlandLicht, ruim, volledig gemeubileerd en zeer centraal gelegen 2 kamer appartement in Scheveningen. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer (100m lopen en 10 minuten naar centraal station met de tram), nachtwinkels en restaurants. En natuurlijk maar een paar minuten lopen naar het strand van Scheveningen.Klassieke houten trap naar 2e verdieping. Hal met separaat toilet en garderobekast.Grote L-vormige woonkamer met veel raampartijen en daardoor veel lichtinval. Mooie houten vloeren door het gehele appartement. Flatscreen TV (niet op de foto), piano, Wifi internet etc. Eetgedeelte in het L-vormige deel van de living naast de half open keuken voorzien van alle basis inbouwapparatuur, vaatwasser, oven en meer.

Je vind de Appartement aan de Dirk_Hoogenraadstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Dirk_Hoogenraadstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dirk Hoogenraadstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dirk Hoogenraadstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Dirk Hoogenraadstraat in Den Haag

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dirk_Hoogenraadstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren