Distelvlinderweg Diemen Nederland in Diemen via Huurflits

Distelvlinderweg Diemen Nederlanddit is een hoekwoning van 168 m2 met drie verdiepingen (1 buurman) met 120 m2 tuin die ik tijdelijk wil delen.Ongeveer 13 minuten lopen of 5 minuten met de bus vanaf station Diemen. (10min trein naar amsterdam centraal station)Het is gelegen in een zeer veilige, groene en rustige buurt met eengezinswoningen en niet veel appartementengebouwen. Directe toegang tot de snelweg.Het is het meest geschikt voor een hondenliefhebber, omdat er 2 schattige, vriendelijke reuzenmastiffs in huis wonen om je gezelschap te houden en ook goed beschermdDe helft van de week zijn mijn 2 dochters aanwezig. 16 jaar en 3 jaar oud. zeer sociale en grappige meisjes die goed gereisd zijn en zich goed gedragen.de slaapkamer is volledig ingericht met een kast en een klein bureau. Maar er is ook een mogelijkheid om de grote woonkamertafel als bureau te gebruiken of tijdens kantooruren is er een bureau beschikbaar in de kamer op de bovenste verdieping.

Je vind de Kamer aan de Distelvlinderweg Diemen Nederland  te Diemen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Diemen aan de Distelvlinderweg Diemen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Diemen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Distelvlinderweg in Diemen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Distelvlinderweg in Diemen – Klik hier

Details van Kamer Distelvlinderweg in Diemen

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Distelvlinderweg Diemen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren