Doctor_Cuyperslaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Doctor_Cuyperslaan Eindhoven NederlandINDELINGBegane grond:Hal met brievenbussen, intercom, toegang tot de liften, trappenhuis en toegang tot de parkeerplaats. Fietsenstalling voor bewoners.tweede verdieping:Entreehal. CV. kamer met opbergruimte.Vanuit de hal toegang tot het moderne toilet met fontein, bergkast met wasmachine aansluiting en toegang tot de woonkamer met veel lichtinval. De woonkamer heeft grote schuifdeuren naar het balkon.Open moderne keuken met hoogglans witte kasten en een donkere keukenkast, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, magnetron en koel/vriescombinatie.Slaapkamer met een tweepersoonsbed en kledingkasten.De betegelde moderne badkamer met douche en een wastafel.

Je vind de Appartement aan de Doctor_Cuyperslaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Doctor_Cuyperslaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Doctor Cuyperslaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Doctor Cuyperslaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Doctor Cuyperslaan in Eindhoven

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 37

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Doctor_Cuyperslaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren